22620 35955

   info@pharmeden.gr

trixoptosi-a

Δείτε όλες τις νέες θεραπείες της τριχόπτωσης

Μαΐου 22, 2016 - spyrosvth

Comments are off for this post.

Γυναίκες και άντρες, το φύλο δεν παίζει κανένα ρόλο στην επίθεση της τριχόπτωσης! Αυτό το φαινόμενο που ολοένα και αυξάνεται στις μέρες μας, που παρατηρείται σε ακόμα πιο νεαρές ηλικίες, κακά τα ψέματα, ιδιαίτερα στα αγόρια, είναι η μάστιγα της σύγχρονης πραγματικότητας.

Η τριχόπτωση οφείλεται σε κληρονομικούς παράγοντες, στην ηλικία, στα ανδρογόνα (πχ τεστοστερόνη) αλλά και στο πόσο καλά δουλεύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επίσης τριχόπτωση μπορεί να προκαλέσει η πολύ συχνή χρήση θερμού αέρα.

Ολοένα και αυξάνεται η αναζήτηση και η απαίτηση για πιο αποτελεσματικές θεραπείες κατά της τριχόπτωσης ή αλλιώς αλωπεκίας. Θεραπείες που μπορεί να κοστίζουν από 5 ευρώ έως ίσως και 5.000 ευρώ!

Σίγουρα δε συμβάλλει στην καλή ψυχολογία ενός ανθρώπου η αραίωση των μαλλιών, ή ο τελειωτικός αφανισμός τους. Έτσι λοιπόν, η αντιμετώπιση της τριχόπτωσης έρχεται να απασχολήσει πολλούς και για πολύ. Ήρθε λοιπόν για να μείνει!

Οι χειρουργικές επεμβάσεις ως λύση είναι πάντα πιο επίπονες και κρύβουν κινδύνους. Οπότε η καλύτερη επιλογή για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι η χρήση προϊόντων στο σπίτι, όπως η αγορά ενός σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από σαμπουάν τα οποία βοηθάνε το τριχωτό της κεφαλής να δυναμώσει και να φαίνεται πιο πυκνό. Η σύγχρονη έρευνα έχει βελτιώσει τα σαμπουάν έτσι ώστε να δυναμώνουν την τρίχα, ακόμα και όταν καταπολεμούν ταυτόχρονα την πιτυρίδα. Έχουν την ικανότητα να ενδυναμώνουν τους θύλακες και την τριχοφυΐα και μπορούν να οξυγονώσουν σωστά τα κύτταρα.

Άλλες επιλογές παρόμοιες με αυτή του σαμπουάν είναι διάφορες λοσιόν, που μπορούν να καθυστερήσουν τη γήρανση του θύλακα, ενυδατικές κρέμες, αντιφλεγμονώδη, οροί και αμπούλες.

Οι αμπούλες ως αγωγή αποτελεί μια δυναμική απάντηση ενάντια στην τριχόπτωση. Οι δερματολόγοι, αλλά και οι ψαγμένοι κομμωτές μπορούν να συστήσουν αμπούλες από διάφορες εταιρίες, οι οποίες πραγματικά κάνουν θαύματα!

Έχουν προχωρήσει οι έρευνες που αφορούν νέου είδους αμπούλες κατά της τριχόπτωσης, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την όψη του τριχωτού της κεφαλής έως και 55%. Βέβαια, οι θεραπεία με αμπούλες θέλει υπομονή και αρκετό χρόνο για να φανεί βελτίωση. Αλλά θα φανεί!

Τα αμέτρητα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης περιέχουν διάφορα συστατικά που βοηθάνε την τρίχα να δυναμώσει. Κάποια από αυτά είναι:

1. Βιταμίνες PP/ B5/ B6/ C

2. Γλυκερίνη

3. Εκχυλίσματα από διάφορους σπόρους και καρπούς όπως από κουκούτσια σταφυλιού, από μιμόζα.

4. Stemoxydine

5. Ginseng

6. Πρωτεΐνες όπως γλυκοπρωτεΐνες

7. Κυστίνη

8. Δάφνη, λούπινο, δενδρολίβανο

9. Κινίνη

10. Υαλουρονικό οξύ

11. Aminexil

12. Πυρίτιο

13. Χαβιάρι

Μια άλλη λύση για να καταπολεμήσετε την τριχόπτωση είναι να εμπλουτίσετε τη διατροφή σας με ευεργετικά συμπληρώματα διατροφής για νύχια, μαλλιά και δέρμα σε μορφή χαπιού ή πόσιμων αναβράζοντων δισκίων όπως βιταμίνη Β, Ε, μαγνήσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό. Μπορείτε να αρχίσετε να καταναλώνετε βασιλικό πολτό (αγορασμένο από φαρμακείο πάντα), μουρουνέλαιο ή σπιρουλίνα, που τονώνουν τον οργανισμό και δυναμώνουν το ανοσοποιητικό.

Το κολλαγόνο σε πόσιμη μορφή είναι πλούσιο σε αμινοξέα και κάνει θαύματα σε νύχια και μαλλιά. Μπορεί να ελαττώσει την τριχόπτωση και να δυναμώσει την τρίχα.

Έρευνες έχουν καταλήξει στη χρήση ενός μορίου, το Monoxydine, το οποίο ενεργοποιεί τα βλαστοκύτταρα και αυτά με τη σειρά τους μπορούν να ενεργοποιήσουν τους βολβούς των τριχών που απλά «κοιμούνται» και να παραχθούν νέες τρίχες.

Το πρόβλημα της τριχόπτωσης μπορεί να αντιμετωπιστεί. Ξεκινήστε λοιπόν με ένα ειδικό σαμπουάν και μία αγωγή με αμπούλες, βελτιώστε τη διατροφή σας με συμπληρώματα βιταμινών και με υπομονή και επιμονή σύντομα τα μαλλιά σας θα έχουν μια διαφορετική υφή και όψη!

Ακίνδυνα και οικονομικά, η επιστήμη πλέον φέρνει την λύση μέσα στο σπίτι σας!

Vichy Dercos Neogenic Αμπούλες 28x6ml
Apivita Αγωγή – Spray Κατά της Τριχόπτωσης για Γυναίκες με Λούπινο & Δάφνη 150ml
Frezyderm Hair Force Mask 200m

Μοιραστείτε το